top of page

Wed, May 25

|

Posebyhaven Scene

Piaf - Hilde Hefte

Tickets are not on sale
See other events
Piaf - Hilde Hefte
Piaf - Hilde Hefte

Time & Location

May 25, 2022, 7:00 PM – 11:00 PM

Posebyhaven Scene, Kristian IVs gate 85, 4614 Kristiansand S, Norge

About the event

PIAF

Eksklusiv jubileumskonsert (For billetter - skroll ned).

Det er i år 30 år siden stykket om Edith Piaf ble satt opp på Agder Teater med Hilde Hefte i hovedrollen.

Teaterstykket, som også inneholdt 14 Piaf-låter, var en 2 1/2 - 3 timers forestilling kalt «Edith», skrevet av Pam Gems, og satt opp av Alex Scherpf. Det ble i media skrevet store ord om Hilde Heftes innsats, og forestillingen kom også på regjeringens liste over best besøkte forestillinger det året - og ennå, 30 år etter, snakkes denne forestillingen om.

Tenk det - 30 års jubileum! Hilde har i alle disse årene stadig blitt spurt om å sette forestillingen opp på nytt, eller gjøre den i kabaretformat, noe hun alltid har svart nei til, men hun har jevnlig gjort konserter der enkelte Piaf-melodier er med.

Men nå, som en eksklusiv 30 års jubileums-konsert, har hun endelig sagt ja til å gjøre et fullt sett på tre kvarter á en time.

Så: 25. mai blir det en eksklusiv konsert der Hilde gjør et godt utplukk sanger fra forestillingen, forteller historier om og rundt oppsetningen, og ikke minst om Edith Piaf.

Og: For å gjøre dette har hun fått med seg den eminente musikeren Vidar Bø på tangenter. Vidar har også vært med helt fra starten, og har gått Piaf-veien sammen med Hilde i alle disse årene.

Hilde Hefte - vokal

Vidar Bø - piano

Link til billettsalg: Billetter via Hoopla

Schedule


  • 1 hour

    Konsertstart

Share this event

bottom of page